вівторок, 05 серпня 2008 12:00

Симоненко назвав націоналістів хворими

Тільки лікар може дати відповідь, чому Конгрес українських націоналістів вирішив звернутися в Мінюст з проханням скасувати державну реєстрацію Комуністичної партії України (КПУ).

Таку думку ІМК висловив лідер Компартії України Петро Симоненко.

"Я не лікар, тому про стан здоров"я подібних хворих дати відповідь не можу", - сказав він, коментуючи це звернення Конгресу.

На питання, чи може юридично скластися так, що Мінюст прийме рішення про скасування держреєстрації КПУ, Петро Симоненко відповів: "Коментарів із цього приводу я навіть давати не хочу".

Нагадаємо, вчора, 4 серпня, Конгрес українських націоналістів звернувся до Міністерства юстиції з проханням скасувати державну реєстрацію Комуністичної партії України (КПУ).

У КУН вважають, що програма КПУ суперечить Конституції України і Закону України "Про політичні партії в Україні".

"Політична сила, яка відверто не сприймає державну символіку України - Герб, Прапор і Гімн - і є спадкоємицею КПРС, повинна бути заборонена на території незалежної України", - йдеться у зверненні КУН до Мінюсту, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко назвав націоналістів хворими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути