Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 13:07

Шепельов звинуватив главу СБУ Наливайченка у брехні

Прес-служба народного депутата Олександра Шепельова категорично спростувала заяву в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка про причетність БЮТ до рейдерськой атаки на "Промінвестбанк".

Прес-секретар народного депутата Сергій Боролюк заявив, що дії "політичного клоуна" Валентина Наливайченка, глави СБУ, який незаконно перебуває на посаді в.о., більше двох років є політичним замовленням, направленим на дискредитацію Блоку Юлії Тимошенко в світлі майбутніх парламентських виборів. А кілька місяців тому пан Наливайченко вмудрився звинуватити в державній зраді Прем"єр-міністра України Тимошенко.

"Клоун Наливайченко перетворив спецслужбу на цирк. Шепельову шкода професійних офіцерів, вимушених займатися клоунадою під командуванням вічного в. о." - сказав керівник прес-служби народного депутата.

Як відомо, паніка навколо "Промінвестбанку" почалася в Донецьку. Можливо через примітивне мислення Наливайченко вирішив звинуватити в цьому народного депутата з Донецька, який представляє політичну силу, яка асоціюється з Прем"єр-міністром Тимошенко.

Шепельов не має ніякого відношення ні до згаданих у заяві в.о. глави СБУ банків, ні до нібито відмитих сотень мільйонів. "Шепельов готує позов до суду до СБУ і особисто до пана Наливайченква", - сказав Боролюк.

"Слава богу, судова система України в останні дні продемонструвала готовність чинити опір силовому диктату і виносити справедливі правосудні постанови з найскладніших питань. Отже, я думаю, що панові Наливайченку, підлеглі якого творили беззаконня в Окружному адміністративному суді Києва, як не вдалося, так і не вдасться залякати суддів "Альфою". І наговорювати на БЮТ ми йому не дозволимо", - цитує Боролюк слова Шепельова.

From-ua

Зараз ви читаєте новину «Шепельов звинуватив главу СБУ Наливайченка у брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути