пʼятниця, 25 квітня 2008 18:33

Семенюк-Самсоненко: Всі печатки ФГІ у мене

Відсторонена урядом від посади голови ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко повідомляє, що всі печатки Фонду державного майна України знаходяться у неї і будь-які інші печатки є нелегітимними.

Про це мовиться в її заяві, поширеній прес-службою Фонду.

Семенюк-Самсоненко заявляє про кримінальну відповідальність у разі використання дубліката печатки Фонду, зокрема за використання засобів, які лежать на рахівницях ФДМУ і можуть бути перекладені на рахунки комерційних банків.

"Сьогодні відносно Фонду була задіяна класична схема рейдерського захоплення, перевірена оточенням прем"єра на десятках українських підприємств. Але використання таких схем щодо державних органів є у багато разів небезпечнішим", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, сьогодні, 25 квітня, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко представила колективу ФГІУ Портнова як виконуючого обов"язки голова Фонду.

Прем"єр також заявила, що суд припинив укази Президента щодо керівництва Фонду державного майна.

Президент України Віктор Ющенко повторно зупинив дію розпоряджень Кабінету Міністрів від 6 лютого про кадрові зміни в керівництві ФДМУ.

Дії Окружного адміністративного суду Києва про зупинку указів Президента щодо кадрових ротацій у Фонді державного майна і приватизації Одеського припортового заводу не засновані законом, заявили в Секретаріаті Президента, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк-Самсоненко: Всі печатки ФГІ у мене». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути