Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2007 11:29

Семенюк щороку п"є за Пинзеника

Глава Фонду державного майна Валентина Семенюк заявляє, що ФДМ готує документи для звернення до суду у зв"язку з вимогою представників БЮТ звільнити регіональні приміщення Фонду в зв"язку з його "майбутньою ліквідацією".

"Якщо вони ставлять питання про наше виселення, ми поставимо питання про виселення регіонального відділення партії БЮТ, який розташовується в приміщенні державної власності", - цитує її слова прес-служба Соцпартії.

"В даний момент юристи ФДМУ розглядають правову основу їх вимог", - відзначила Семенюк.

Як сказано в повідомленні, Семенюк також негативно оцінює прагнення лідера БЮТ Юлії Тимошенко переформатувати Фонд держмайна в міністерство.

"Для цього, по-перше, треба змінити Конституцію України. По-друге, це вічне бажання пана Пинзеника (голови партії "Реформи і порядок", проходить за списком БЮТ). Для реалізації такої ідеї в їх розумінні потрібно брати і швидко все розпродати", - упевнена глава ФДМ.

Як відомо, у вівторок представники БЮТ розіслали в регіональні представництва ФДМ, зокрема, у Волинській області, листи з проханням звільнити приміщення, займані Фондом, у зв"язку з його майбутньою ліквідацією.

"У п"яту рычницю ФДМ Віктор Пинзеник (тоді працював міністром фінансів, зараз бютівець і один із претендентів на пост міністра економіки) заявив співробітникам Фонду, що недовго їм залишилося працювати в цьому відомстві. Мовляв, ще трохи поторгуєте і такий інститут, як Фонд, вимре. Пинзеник до цих пір про це мріє. Щороку ось уже кілька років поспіль на день народження Фонду п"ємо за те, щоб не виконалися прогнози Віктора Пинзеника", - нагадала Семенюк.

Вона також упевнена, що фактичні функції приватизації відійдуть до Мінфіну, який в Кабміні Юлії Тимошенко, швидше за все, очолить Олександр Турчинов, пише Украинская правда.

 

Зараз ви читаєте новину «Семенюк щороку п"є за Пинзеника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути