Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 10:32

Семенюк розповіла, як проривалася на роботу

Семенюк розповіла, як проривалася на роботу
Валентина Семенюк, яку уряд Тимошенко вчора усунув від обов"язків глави ФДУ, сьогодні таки потрапила на роботу. Тепер вона виїхала поговорити з Президентом.

Вранці главу ФДУ Валентину Семенюк не пускали на роботу представники Управління держохорони, розповіла  сама Семенюк. Бійці УДО зустріли її біля входу в будівлю і заявили, що у них є розпорядження її не пускати. Семенюк поцікавилася, хто видав таке розпорядження і зажадала показати цей документ, але їй папір не пред"явили. Тоді глава ФДУ, показавши своє службове посвідчення, пройшла в приміщення і провела своїх замов. "Я сьогодні таки працюватиму", - сказала вона. Через декілька годин Семенюк поїхала на зустріч до Президента.

До половини дев"ятого до фонду приїхав Андрій Портнов, перший замгглави ФДУ і, згідно з вчорашнім рішенням Кабміну, виконуючий обов"язки глави фонду. Дізнавшись, що Семенюк вже на роботі, він заявив, що обов"язково проведе службове розслідування, як її пустили.

Проте як заявила охорона ФДУ, команди не пускати Семенюк в приміщення не було. Решта працівників фонду до цих пір не може зрозуміти, хто тепер у них начальник: на питання, кому підкорятимуться, лише посміхаються і знизують плечима. Бійці держохорони сьогодні перевіряють документи у всіх, хто йде у ФДУ.

Перший замглави фонду Портнов зібрав на нараду заступників глави фонду і начальників відділів, розповів помічник Портнова Андрій. За його словами, працівникам ФДУ покажуть письмове розпорядження про те, що саме Портнов зараз керує фондом як виконуючий обов"язки голови.

Схоже, Семенюк або Портнов все ж таки привели підкріплення: на сходинках перед входом у ФДУ стоять чотири чоловіки, схожі на співробітників охорони. На питання, що вони тут роблять і кого стережуть, ті не відповіли, відбувшись жартами, що у нас в країні демократія, і кожен стоїть, де хоче, пише Forum.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк розповіла, як проривалася на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути