Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 17:31

Семенюк похвалилася, як вона перевиконує план

Голова Фонду Держмайна Валентина Семенюк заявляє, що за останні півроку Фонд перевиконує план щодо надходжень коштів до Держбюджету.

За словами Семенюк, за сім місяців 2008 року Фонд держмайна забезпечив надходження до державного бюджету від оренди державного майна – 385 млн. грн., дивідендів – 229 млн. грн.

"Фонд підкреслює, що річний план з оренди становить 550 млн. грн., (наголошуємо, що тільки за сім місяців року вже надійшло 385 млн. грн.), дивідендів – 251,6 млн. грн. (надійшло 229 млн. грн.)", - сказано у повідомленні прес-служба Соцпартії.

"Планове завдання на січень-червень за цими напрямками виконано відповідно на 134,08% та 193,48%", - цитує Семенюк прес-служба.

При цьому вона вважає, що "таких високих показників надходження коштів коштів від оренди та дивідендів вдалося досягти завдяки налагодженню ефективності процесу оренди державного майна та підвищення ефективності роботи підприємств з державною часткою майна".

"Фонд державного майна прогнозує до кінця року повне виконання планових завдань за цими напрямками", - сказано у повідомленні.

Семенюк зазначила, що задоволена такими показниками, "і те, що Фонд вже четвертий рік поспіль забезпечує перевиконання планів з надходження коштів від оренди та дивідендів, свідчить про його ефективну роботу з управління державним майном".

"Критична межа продажу державного майна вже давно перейдена, і перехід держави на управління майном, що залишилося в її власності, – це абсолютно логічний і природній процес. Саме Фонд поклав початок налагодженню ефективного процесу управління державним майном, створивши унікальну базу даних – Єдиний реєстр державного майна", - заявила вона.

Раніше повідомлялося, що за останні півроку ФДМ виконав план приватизації уряду лише на 3,4%. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк похвалилася, як вона перевиконує план». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути