середа, 13 лютого 2008 12:41

Семенюк не пустили на засідання уряду

Семенюк не пустили на засідання уряду

Сьогодні вранці за декілька хвилин до початку засідання Кабміну, запланованого на 10.00, глава Фонду держмайна України Валентина Семенюк опинилася у центрі чергового скандалу. По прибуттю до місця проведення засідання в будівлі Кабміну по вул. Грушевського, охорона відмовилася пропускати її через рамку металлодетектора.

"Даруйте, Вас немає в списках", - кілька разів сухо сказав охоронець.

Обурена Семенюк з досадою повідомила журналістів, які зібралися біля неї, що вона прибула на засідання уряду, оскільки є головою ФДМУ, згідно з Указом президента Віктора Ющенка. До того ж, за її словами, на засіданні розглядатися приватизаційні питання по кожному ключовому об"єкту.

"Я прийшла для того, щоб погодити умови приватизаційного конкурсу з продажу Одеського припортового заводу", - заявила вона.

За інформацією джерел в Кабміні, питання приватизації дійсно включені в негласну частину порядку денного засідання уряду. Зокрема мова йде про ОПЗ і "Укртелеком".

Нагадаємо, що минулого тижня Валентина Семенюк була тимчасово усунена з посади рішенням Кабміну за підписом Юлії Тимошенко.

Наступного дня президент Віктор Ющенко своїм указом відмінив дію даної ухвали Кабміну, повідомляє Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк не пустили на засідання уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути