Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2008 16:18

Секретаріату президента вигідний Черновецький - Москаль

Секретаріату президента вигідний мер Києва Леонід Черновецький, "з ним вони можуть вирішувати свої справи". Про це йдеться в заяві народного депутаті від НУ-НС, члена "Народної самооборони" Геннадія Москаля.

"Секретаріат Президента України взяв на себе не властиву функцію одночасно суду і адвоката Чернівецького. Звертає увагу той факт, що Секретаріат миттєво офіційно зреагував на питання, яке жодним чином не відноситься до його компетенції", - сказано в заяві. Зокрема, Москаль звинувачує Черновецького в незаконному встановленні надбавок до зарплати окремим головам райадміністрацій Києва, що є підкупом та перевищенням службових повноважень.

"Міністерство внутрішніх справ України по даному факту має висновки ГоловКРУ, Мінпраці, Міністерство юстиції, Головдерслужби України, Інституту держава та права і має надію, що Чернівецький не уникне покарання", - сказано в заяві Москаля, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Секретаріату президента вигідний Черновецький - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути