Ексклюзиви
понеділок, 27 листопада 2017 16:20

"Сегодня немного простывший" - Насіров у суді заговорив російською

"Сегодня немного простывший" - Насіров у суді заговорив російською
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров прийшов в Шевченківський райсуд міста Києва, який розглядає його справу. Фото: трансляція "112. Україна"

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров прийшов до Шевченківського райсуду міста Києва, де відбувається перше засідання у його справі.

У залі суду він розмовляв з журналістами російською мовою: "Сегодня немного простывший. Я на прошлой неделе просил прессу окончательно поставить точку в моем здоровье. У меня были проблемы. Надеюсь, что я их решил".

"Довгий час ми не знали, у чому мене підозрюють. Спочатку прокурори підписували, що нібито служба приймала якісь необґрунтовані розстрочки, потім вони самі зрозуміли, що це - марення божевільного. Нам самим сьогодні буде цікаво почути, в чому полягає обвинувальний акт", - заявив Насіров.

Також відсторонений голова ДФС представив журналістам свого адвоката - Ігоря Фоміна.

У суді проходить попереднє слухання. Обвинувальний акт підозрюваному вже вручили.

"Не повинно було бути ніякого обвинувального акта. Але раз справа вже подана до суду, то мені особисто важливо, щоб вона розглядалася в суді. Почнемо відкривати наші матеріали", - заявив чиновник та назвав роботу НАБУ "междусобойчиками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каблучка за 94 тис. грн, святковий Насіров - з'явилися подробиці весілля заступника міністра

10 листопада прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо Романа Насірова. Йому загрожує до 6 років в'язниці.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «"Сегодня немного простывший" - Насіров у суді заговорив російською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути