понеділок, 14 травня 2007 13:26

Ще один "круглий стіл" з Януковичем і Ющенком просить коаліція

Парламентська коаліція пропонує провести ще один "круглий" стіл по виходу з політичної кризи за участі президента і прем"єра. Про це сьогодні заявила лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова після зустрічі представників коаліції, на якій була погоджена спільна позиція по виходу з кризи.

"Ми обговорили спільну позицію, будемо прагнути завтра вийти на максимальне узгодження документів, щоб запропонувати далі провести широкий "круглий стіл" за участю президента і прем"єра, а потім будемо визначатися (з подальшою позицією)", - сказала вона.

Богатирьова відзначила, що в понеділок "дуже важливий день роботи робочої групи".

"Залишилися ті розбіжності, що вимагають більше за все часу для дискусій", - підкреслила вона.

Богатирьова також підкреслила, що створення реєстру виборців до майбутніх дострокових виборів "є принциповою позицією" коаліції.

За її словами, на засіданні робочої групи в понеділок будуть розглядатися зміни до закону про вибори, структуру Центральної виборчої комісії.

В зустрічі представників коаліції взяли участь також лідер Компартії Петро Симоненко, міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов і член Партії регіонів, депутат Олег Калашніков, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ще один "круглий стіл" з Януковичем і Ющенком просить коаліція ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути