Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 16:46

СДПУ(о) відмовили в Соцінтерні

Джерело в президії 23-го конгресу Соцінтерна, який проходив в Афінах з 30 червня по 2 липня, заявив, що заяви двох українських партій - Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) і Української соціал-демократичної партії - про надання їм статусу спостерігача не були винесені на розгляд засідання Конгресу Соцінтерна.

Про це повідомили в прес-службі Соцпартії України.

Зокрема, соціалісти відзначили, що таке рішення ухвалив Комітет з етики, який дає рекомендації з приводу включення такого роду питань до порядку денного Конгресу.

За їх словами, джерело в президії також повідомило, що "в Соцінтерні лише Соціалістичну партію України вважають політичною силою, що представляє соціал-демократичні цінності в Україні, і не планують приймати в Соцінтерн партії, що сповідують ліберальні ідеї під "маскою" соціал-демократії".

Нагадаємо, Соцінтерн відмовив Соціалістичній партії України в наданні повного членства в цій організації. Про це стало відомо від джерела в секретаріаті 23-го конгресу Соцінтерна, який проходив в Афінах з 30 червня по 2 липня.

Раніше лідер Соцпартії України Олександр Мороз неодноразово заявляв про те, що його партія стала повноправним членом Соцінтерна в січні 2006 року. Проте тоді Рада Соцінтерна лише дала рекомендацію підвищити статус СПУ до повного члена. Тому партія Мороза в списку Соцінтерна значиться серед консультативних членів, пише ЛІга.

Зараз ви читаєте новину «СДПУ(о) відмовили в Соцінтерні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути