Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 09:55

СБУ знайшла кривдника Балоги і вже його "обробляє"

Встановлено особу людини, яка писала по Інтернету листи з погрозами керівникові Секретаріату Президента Віктору Балозі, повідомив виконувач обов"язків глави Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

"Це співробітник однієї із державних установ, ми з цією людиною зараз серйозно займаємося", - сказав в.о. глави СБУ, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Наливайченка, співробітники СБУ працюють з цією людиною, щоб дізнатися, чи "були замовники, чи ця людина сама вирішила зайнятися такою незаконною діяльністю, яка карається законом".

Він також зазначив, що глава Секретаріату Президента звернувся до СБУ щодо погроз на його адресу у червні. "А інформацію про це, з дозволу Балоги, ми оприлюднили тільки через кілька місяців, після того, як закінчилася перевірка усіх відомостей, викладених у зверненні, та були ухвалені відповідні рішення. Більше того, вже було встановлено особу, яка писала ці погрози", - сказав Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «СБУ знайшла кривдника Балоги і вже його "обробляє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути