вівторок, 15 травня 2007 20:01

СБУ посилила охорону Тимошенко

У зв"язку з повідомленнями у ЗМІ про наявність інформації щодо можливої підготовки замахів на життя окремих державних діячів України Служба безпеки посилює охорону українських політиків. Про це повідомили у центрі СБУ.

Зокрема, починаючи з 11 травня ц.р., СБУ опитує громадян, які можуть володіти значущою інформацією, направила запити до правоохоронних органів та спецслужб України та інших держав.

Крім того, на нараді 14 травня ц.р. керівників правоохоронних органів у Генпрокуратурі України домовились, що отримані в ході перевірки Службою безпеки матеріали спільно оцінять фахівці Генпрокуратури, МВС України та СБУ для подальшого прийняття процесуальних рішень.

11 травня начальник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерій Гелетей повідомив, що Секретаріат Президента має у своєму розпорядженні матеріали, у яких розписані схеми дестабілізації в суспільстві і схеми замахів на відомих українських політиків, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «СБУ посилила охорону Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути