Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2018 15:49

Савченко отримала листа з російського СІЗО

Незаконно заарештований у Москві кореспондент "Укрінформу" Роман Сущенко надіслав листа нардепу Надії Савченко, яку українське слідство підозрює в підготовці теракту.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко у Facebook.

У листі журналіст дякує Савченко за підтримку. Також у конверті була листівка, яку Сущенко намалював чаєм і соком буряка.

Автор: facebook.com
  Лист Надії Савченко від Романа Сущенка
Лист Надії Савченко від Романа Сущенка
Автор: facebook.com
  Лист Надії Савченко від Романа Сущенка
Лист Надії Савченко від Романа Сущенка

"Вірю, що Українці будуть вільні! Вірю, що на аукціоні (коли все скінчиться добре для українців) ця картина буде коштувати куди дорожче, ніж "лізоблюдства Антоши Геращенка" та інші трагічні реалізми", - написала Віра Савченко.

Це 14-й малюнок, який Сущенко відправив в Україну. Попередній 11 травня отримала його дочка Юлія. Вона повідомила, що листа батько відправив ще у липні минулого року. Зважаючи на таке запізнення, можна припустити, що Сущенко писав Савченко листа ще до її арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату винесення вироку Сущенку

Власного кореспондента "Укрінформу" у Франції Романа Сущенка затримали у Москві 30 вересня 2016 року. Він приїхав туди з приватною поїздкою. 7 жовтня йому висунули звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. Натомість у ГУР Міноборони це спростували.

Зараз ви читаєте новину «Савченко отримала листа з російського СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути