субота, 03 березня 2018 16:47

Саакашвілі організовує всеукраїнський марш проти влади

Саакашвілі організовує всеукраїнський марш проти влади
Міхеіл Саакашвілі пропонує провести 18 березня всеукраїнський марш проти влади. Фото: Зеркало недели

Лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі оголосив про всеукраїнський марш проти чинної влади. Планує провести його 18 березня.

Про це він написав у Facebook.

"Пропоную 18-го провести всеукраїнський мирний марш з вимогою відставки Порошенка, Авакова, Луценка і негайного проведення виборів. У нас буде два тижні добре підготуватися і не дати осічку. Щоб спокійна, але потужна народна сила посунула олігархат і барижну кліку від влади, покінчила з крадіями та дала нарешті Україні можливість розвиватися", - йдеться в повідомленні.

Така реакція обумовлена сьогоднішніми подіями біля Верховної Ради, коли поліція прибрала наметове містечко і затримали більше сотні мітингувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наметах під Радою готували захоплення влади - Луценко

12 лютого прикордонники затримали Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані "Сулугуні". Чартерним рейсом його вивезли до Польщі за процедурою реадмісії. Далі політик виїхав у Нідерланди, де проживає його родина.

Саакашвілі позбавили громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. В'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі організовує всеукраїнський марш проти влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути