Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 10:31

Саакашвілі націлився на владу у Грузії

Саакашвілі націлився на владу у Грузії
Міхеіл Саакашвілі закликав своїх партійних товаришів у Грузії розпочати переговори з іншими опозиціонерами для висунення на президентських виборах єдиного кандидата. Фото: ЕРА/UPG

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі закликав своїх грузинських однопартійців з "Єдиного національного руху" до кінця 2018 року повернути владу.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, пишуть грузинські ЗМІ.

Саакашвілі закликав "Єдиний національний рух" об'єднатися з іншими опозиційними силами для перемоги на президентських виборах у жовтні цього року і усунення від влади нинішньої владної коаліції.

"Наше завдання – повернення до влади у Грузії, і ми маємо повернутися до влади вже 2018 року. Як нам це реалізувати? Ми маємо здобути перемогу на президентських виборах і на її тлі зруйнувати уряд Іванішвілі (Бідзіна Іванішвілі, колишній прем'єр-міністр, мільярдер, якого опозиція вважає реальним правителем Грузії. - Gazeta.ua)… Ми маємо повернути Грузію грузинському народові", - наголосив Саакашвілі.

При цьому екс-губернатор Одеської області не згадав про свої плани щодо України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі організовує всеукраїнський марш проти влади

Міхеіл Саакашвілі після реадмісії з України перебуває в Нідерландах. Громадянства Грузії та України він втратив і не може брати безпосередньої участі в політичному житті обох держав.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі націлився на владу у Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути