пʼятниця, 23 жовтня 2020 23:18

Саакашвілі анонсував боротьбу з корупцією в архітектурно-будівельній галузі

Саакашвілі анонсував боротьбу з корупцією в архітектурно-будівельній галузі
Саакашвілі розповів про боротьбу з корупцією. Фото: REUTERS

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі повідомив про початок важливих змін в архітектурно-будівельній галузі.

"Державна архітектурно-будівельна інспекція – це тимчасовий орган, який видає дозволи. Тут в останній місяць було ще більше корупції, ніж будь-коли. Зараз звільнили все керівництво. Це вже гарне рішення. Зміна керівництва ДАБІ сприятиме знищенню централізованої корупції у цій сфері", пояснив Саакашвілі, якого цитує Офіс президента.

Саакашвілі заявив, що в попередні роки корупція в архітектурно-будівельній галузі контролювалася з найвищих владних кабінетів, серед іншого – з Адміністрації президента та Кабінету міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий погрожував Саакашвілі. Політик прокоментував інцидент

Також він наголосив, що "в комітеті парламенту вже найближчим часом розглядатиметься питання, щоб взагалі змінити всю систему теперішніх органів" для того, щоб "як у нотаріаті, приватні компанії видавали дозволи, у них буде конкуренція, ні в кого не буде монополії, ніхто не буде зацікавлений, ніхто не зможе взяти хабара".

Служба безпеки викрила посадовців Державної архітектурно-будівельної інспекції на масштабній незаконній видачі будівельним компаніям дозвільних документів і сертифікатів готовності вводу об'єктів в експлуатацію.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі анонсував боротьбу з корупцією в архітектурно-будівельній галузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути