Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 08:05

Рудьковський: Аварія поїзду "Дніпропетровськ–Київ" - терористичний акт

Терористичним актом вважає аварію експреса "Дніпропетровськ – Київ" міністр транспорту і зв`язку Микола Рудьковський. Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1".

"Той інцидент, який відбувся, він ніякого відношення не має до політичних акцій, які проводять в Києві. Це просто терористичний акт. Я так вважаю", - сказав Рудьковський.

Міністр звернув увагу на те, що на тій колії, на яку намагалися перевести столичний експрес, стояла електричка. І у разі зіткнення результат міг би бути ще трагічнішим. "Все це дуже серйозно, це не випадковість, чітко було прораховано, що саме в цей час на цьому перегоні можна зробити переведення", - відзначив він.

2 травня увечері біля залізничної станції "Росава" Кагарлицького району Київської області зійшли з колії електровоз і 6 вагонів швидкісного пасажирського потягу N168 "Столичний експрес", що слідував за маршрутом Дніпропетровськ-Київ.

Ведеться розслідування події. "Укрзалізниця" вважає попередньою причиною інциденту несанкціоноване втручання сторонніх осіб: був зламаний електромеханічний привід, який переводить стрілку з однієї колії на іншу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський: Аварія поїзду "Дніпропетровськ–Київ" - терористичний акт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути