четвер, 27 грудня 2007 09:51

Ручку Семенюк оцінили в 1000 гривень

Ручку Семенюк оцінили в 1000 гривень
Кулькова ручка, яка раніше належала голові Фонду державного майна Валентині Семенюк, продана на благодійному аукціоні в Рівному за 1 тисячу гривень.

Ауціон був проведений перед початком прес-конференції голови регіонального відділення Фонду Віктора Матвієнка, пише "Сегодня" з посиланням на УНІАН.

Учасникам аукціону і журналістам повідомили, що цю ручку голова Фонду держмайна подарувала Матвієнку на початку 2007 року – під час призначення його на цю на посаду.

А цінність лота, за його словами, полягає в тому, що саме цією ручкою цього року було підписано 32 угоди з продажу державних пакетів акцій обласних підприємств на загальну суму бпонад 54 млн. грн., що в кілька разів перевищує торішні показники.

Серед проданої на аукціонах держвласності – контрольний пакет акцій ВАТ "Рівненський радіотехнічний завод" (проданий за 25,5 млн. грн.) і 38% акцій ВАТ "Рівнесільмаш" (за 22 млн. 326 тис. грн.).

Стартова ціна ручки була 100 грн.

Її новим власником став заступник генерального директора ЗАТ "Агроконтракт" Михайло Пучковський, який виклав за цю річ тисячу гривень.

Ці кошти разом зі ще 770 гривнями, які пожертвували учасники аукціону, підуть на придбання постільної білизни для вихованців Рівненського дитячого будинку.



За матеріалами: УНІАН, "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Ручку Семенюк оцінили в 1000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути