Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2020 09:52

Розповіли, за яку справу Аваков може поплатитися відставкою

Розповіли, за яку справу Аваков може поплатитися відставкою
"Одна справа показати слайди. Але куди зараз пішла лінія, показана в презентації, де вона через тиждень, через два, через місяць?" – Монастирський про Авакова. ФОТО: "Главком"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков може піти у відставку, якщо справа вбивства журналіста Павла Шеремета "розвалиться на очах".

Таке припущення в інтерв'ю "РБК-Україна" зробив голова комітету парламенту з питань правоохоронних органів Денис Монастирський.

"Якщо конкретно справа Шеремета розвалиться на очах – це, можливо, буде одним із приводів для того, щоб Арсен Борисович пішов з посади. Принаймні, масштаб цієї справи, громадського резонансу і підозрюваних іншого варіанту не залишає. Це справа однозначно стане Рубіконом", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові підтвердили алібі Дугарь, яку звинувачують у справі Шеремета

"Одна справа показати слайди. Але куди зараз пішла лінія, показана в презентації, де вона через тиждень, через два, через місяць?"

Монастирський також вказав, що випробувальний термін Авакова, який йому дав президент, незакінчений.

24 січня підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь змінили запобіжний захід на нічний домашній арешт.

Військову медсестру Яну Дугарь разом із музикантом і добровольцем Андрієм Антоненком, дитячим кардіохірургом і волонтером Юлією Кузьменко, а також ветеранами російсько-української війни 40-річною Інною та 41-річним Владиславом Грищенками підозрюють в організації та вбивстві журналіста, виконавчого директора інтернет-видання "Українська правда" Павла Шеремета.

Про їхню можливу причетність до злочину заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на прес-конференції 12 грудня. Туди ж прийшов президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, за яку справу Аваков може поплатитися відставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути