понеділок, 07 квітня 2014 17:13

Росія підкуповує правоохоронців - Палій

Росія підкуповує правоохоронців - Палій

Правоохоронці підігрують Росії, або самоусуваються від налагодження порядку на Сході України.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Олександр Палій.

"Явний прокол влади - це саботаж правоохоронців. За цей місяць не вдалося створити лояльні до України правоохоронні структури. Вони не були підготовлені до належного захисту державних установ. Мітинги у Харкові, Донецьку та Луганську були явно невеликі. Проте тисяча бойовиків умудряється захопити будівлю. Хоча міліція має всі можливості протистояти сепаратистам. Очевидно, Аваков зробив ставку на старі кадри. Правоохоронців підкуповує Росія. Тому вони підігрують, або самоусуваються від налагодження порядку. Варто враховувати, що міліція зв'язана з Януковичем і його владою, з бізнесменами у колишній владі", - розповів він.

Палій зазначив, що українська влада має розпорядитися закрити кордон з Росією. "Друга проблема - не закритий кордон з Росією. Учасники мітингів одягнені у балаклави - росіяни. Вони абсолютно не орієнтуються у місті. Хотіли у Харкові захопити театр, бо думали що це мерія. Раніше влада не закривала кордони, бо не хотіла дратувати Південь і Схід, але сьогодні треба захищати свою територію. Чиновники не хочуть кровопролиття. Але коли атакують приміщення у яких зберігається зброя, то тут обов'язково треба стріляти", - розповів політолог.

Він додав, що варто посилити мобілізацію громадян в армію, щоб Україна була здатна себе захистити.

Зараз ви читаєте новину «Росія підкуповує правоохоронців - Палій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути