понеділок, 15 жовтня 2018 04:30

Російська армія влаштовує провокації на навчаннях НАТО

Російська армія влаштовує провокації на навчаннях НАТО
Армія РФ влаштовує провокації. Фото: 24 канал

Начальник військового управління корпусом морської піхоти Нідерландів генерал Джефф МакМутрі повідомив, що літаки і кораблі РФ намагаються влаштувати провокації на військових навчаннях Нідерландів і Великобританії за Полярним колом.

Генерал МакМутрі розповів, що вони бачать зростаючий інтерес з боку російських військово-морських суден до їх навчань, повідомляє Telegraph.

З його слів, коли британські та нідерландські військові проводили навчання в рамках протиракетної оборони в Арктиці, в регіоні було відмічено підвищений число російських кораблів.

"Вони явно хочуть, щоб їхня присутність була видима. Ми також бачимо, як російські винищувачі наближаються до наших військовим кораблям", - заявив МакМутрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерланди заявили про кібервійну з Росією

Нагадаємо, в НАТО заявили про готовність відповісти на загрозу з боку РФ. Командувач європейським командуванням Збройних сил США і верховний головнокомандувач об'єднаних сил НАТО в Європі генерал Кертіс Скапаротті заявив, що "ми готові відповісти в разі необхідності, і ми будемо захищати Атлантику".

Зараз ви читаєте новину «Російська армія влаштовує провокації на навчаннях НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути