Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2008 12:35

Роботу Ради на цьому тижні гальмуватимуть розбірки всередині демкоаліції

Експерти Агентства моделювання ситуацій прогнозують неконструктивну й політизовану роботу Верховної Ради 12-16 травня. Про це сказано в повідомленні АМС.

"Ми прогнозуємо на цьому тижні досить тверду, політизовану й неконструктивну роботу парламенту", - вважає заступник директора агентства Олексій Голобуцький.

На його думку, це пов"язано з тим, що нагромадилася критична маса невирішених проблем як економічного, так і політичного характеру.

При цьому, зі слів Голобуцького, основна лінія конфронтації буде проходити не між владою й опозицією, а всередині самої демократичної коаліції через протиріччя між Кабінетом Міністрів і Секретаріатом Президента.

Він додав, що в цій ситуації позиція Кабміну більш виграшна.

"Кабмін, пропонуючи ворогуючим парламентаріям підтримати економічні законопроекти й кадрові питання, необхідні для нормальної роботи, на тлі бардака в парламенті виглядатиме досить позитивно", - резюмував експерт пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Роботу Ради на цьому тижні гальмуватимуть розбірки всередині демкоаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути