Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 19:19

Рівненський губернатор заявляє про вимогу хабара чиновниками Кабміну

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук заявляє про вимогу хабара чиновниками в Кабінеті Міністрів за фінансування державних програм.

Про це повідомив представник прес-служби Рівненської облдержадміністрації.

Зі слів представника прес-служби з посиланням на слова Матчука на нараді з питань протидії корупції 29 травня, один з його заступників їздив у Кабмін вирішувати питання про фінансування державних соціальних програм.

Для відкриття фінансування радник міністра економіки нібито запропонував сплатити 7% від бажаної суми, написавши цю цифру на папері.

"Після цього мій заступник прийшов до мене й запитав, що робити, я відповів - нічого", - сказав Матчук.

28 травня Матчук заявив журналістам, що Рівненська область із початку року не одержала ні однієї копійки з держбюджету на реалізацію державних соціальних програм.

"А це школи, які треба будувати й ремонтувати на початок навчального року, фельдшерсько-акушерські пункти, тепломережі, які також треба відремонтувати до початку опалювального сезону", - помітив Матчук.

Як повідомлялося, Президент Віктор Ющенко вважає конституційну реформу, реформу публічної влади, судової й правоохоронної систем і боротьбу з корупцією основними завданнями влади на 2008 рік.

Перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов вважає недостатніми дії силових відомств для боротьби з корупцією й злочинністю, повідомляє Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Рівненський губернатор заявляє про вимогу хабара чиновниками Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути