понеділок, 08 вересня 2008 14:03

Рибачук: Ющенко не стане президентом вдруге

За нинішніх обставин у Віктора Ющенка немає реальних шансів стати загальнонародним Президентом України на повторний термін. Про це під час Інтернет-конференції у ЛІгабізнесІнформ заявив екс-глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук.

Зокрема, Рибачук сказав: "Я вважаю, що за нинішніх обставин Віктор Ющенко практично не має реальних шансів бути обраним загальнонародним Президентом України на повторний термін".

В той же час, кажучи про свою основну мету на посаді керівника Секретаріату, політик відзначив, що вона полягала в тому, щоб "Банкова перестала сприйматися українцями, як якийсь центр зла, інтриг, де ухвалюються незрозумілі рішення".

"Де виходять закриті для друку укази, де журналісти бачили керівника Секретаріату тільки під час його призначення і звільнення", - уточнив Рибачук.

За його словами, саме Банкова визначала результат будь-яких виборів, і саме вона формувала більшість в парламенті.

"Мені ж потрібно було довести, що перші парламентські вибори під час президентства Віктора Ющенка проходитимуть за зовсім іншим сценарієм. Ефективність роботи Секретаріату Президента можна зміряти лише за допомогою одного - розуміння і підтримка дій Президента в Україні і світі", - підкреслив екс-глава Секретаріату Президента.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко висловлював намір балотуватися на другий президентський термін в 2010 р. Про це заявив журналістам депутат від НУНС Олесь Доній, посилаючись на відповідну заяву глави держави, зроблену в ході зустрічі з членами фракції НУНС.

Зараз ви читаєте новину «Рибачук: Ющенко не стане президентом вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути