Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2014 13:30

"Регіони" збирають з'їзд в Донецьку для ультиматуму владі

"Регіони" збирають з'їзд в Донецьку для ультиматуму владі
Фото: polittech.org

Партія регіонів має намір провести 16 квітня надзвичайний з'їзд депутатів всіх рівнів Донецької області у зв'язку з останніми подіями в регіоні.

"Вибрані прямим голосуванням жителями Донецької області депутати сільських, селищних, міських, районних, обласної рад та Верховної Ради України мають легітимні повноваження представляти територіальні громади Донецької області та є єдиними повноправними виразниками думки жителів Донеччини", - повідомляє прес-служба Донецької обласної організації Партії регіонів в понеділок.

З'їзд має об'єднати основні вимоги жителів регіону і висунути їх центральним органам влади. "Це - децентралізація влади: прямі вибори губернатора, розширення повноважень для регіону, в тому числі бюджетна автономія, а також державний статус російської мови. Наша мета - захистити інтереси Донбасу, запобігти розколу України і припинити подальше кровопролиття", - йдеться в повідомленні прес-служби .

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" збирають з'їзд в Донецьку для ультиматуму владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути