середа, 01 жовтня 2008 16:34

"Регіони" вже чекають коли їм дадуть розчищати завали після Тимошенко

Поки немає заяви про реанімацію помаранчевої коаліції, всі розмови про це – пусті балачки. Так вважає народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Сергій Льовочкінповідомили у прес-службі ПР.

Льовочкін зазначив, що, по-перше, можлива реанімація помаранчевої коаліції – це черговий обман народу; по-друге, єдина мета, яку переслідує при цьому БЮТ – втримати свою лідерку в прем"єрському кріслі; по-третє, можлива реанімація помаранчевої коаліції свідчить, що задля збереження владного крісла Тимошенко може навіть протягом одного місяця кілька разів кардинально змінювати погляди і позиції на принципові питання.

За словами нардепа, Партія регіонів ефективно працює в опозиції, і продовжуватиме таку ж ефективну і конструктивну працю. "Ми всі розуміємо, що нинішня влада не лише не розв"яже тих проблем, які стоять перед країною і людьми, а навпаки – ще більше поглибить їх, і Партії регіонів треба буде рано чи пізно розчищати ті завали, які наробила в Україні нинішня влада", - сказав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вже чекають коли їм дадуть розчищати завали після Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути