Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2008 13:12

Регіони побили горщики з комуністами

На засіданні погоджувальної ради виникла дискусія між представниками фракцій Партії регіонів і КПУ з приводу того, хто зараз перебуває в опозиції.

Зокрема, перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив, що в тому випадку, коли немає необхідних документів, що підтверджують створення коаліції, голова Верховної Ради Володимир Литвин має денонсувати своє оголошення про створення коаліції між БЮТ, НУ-НС та Блоком Литвина.

Він також зазначив, що у тому випадку, коли немає коаліції, фракція КПУ має пояснити, чи входить вона до більшості, чи ні, повідомляє УНІАН.

За словами Єфремова, голосування фракції КПУ разом з тими фракціями, які проголошують про створення коаліції, є досить дивним.

У відповідь народний депутат від КПУ Адам Мартинюк наголосив, що жодна з фракцій парламенту не має права вимагати звіту перед нею іншої фракції.

За його словами, складається враження, що втілюється гасло про те, що "керівною і спрямовуючою силою є Партія регіонів".

Мартинюк наголосив, що у Конституції немає такого поняття як "більшість у парламенті".

За його словами, "це придумали Партія регіонів і БЮТ", коли намагалися об"єднатися. Він закликав представників Партії регіонів "не прив"язувати комуністів туди, куди їх не треба прив"язувати". "Ми ведемо свою самостійну політику", - додав Мартинюк.

Як відомо, під час голосувань минулого пленарного тижня усі законопроекти ухвалювалися за участю фракції КПУ. У разі ж її неучасті у голосуванні документи не отримували б необхідні 226 голосів

Зараз ви читаєте новину «Регіони побили горщики з комуністами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути