Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 21:15

"Регіони" підтримають Ющенка на майбутніх президентських виборах - КПУ

Голови Партії регіонів повністю зрадили своїх виборців, увійшовши до тісної змови з Президентом України Віктором Ющенком і гарантуючи йому всесторонню підтримку на майбутніх президентських виборах. Про це повідомляє прес-служба КПУ.

"Підтверджень цьому багато. Починаючи з сепаратних домовленостей 2007 року між ПР і президентом про незаконний розпуск Верховної Ради, і закінчуючи, м"яко кажучи, беззубою позицією цієї партії і її парламентської фракції відносно військової агресії Саакашвілі (Михайло - президент Грузії) проти південноосетинського народу", - сказано в повідомленні.

КПУ вважає, що мова йде про спробу, зроблену ПР разом з найближчим оточенням президента, сформувати на уламках коаліції нову більшість.

"Сьогодні лідерів Партії Регіонів набагато частіше можна застати в кабінеті глави президентського секретаріату, чим в кабінеті глави власної партії. Та ніхто і не приховує, що вони разом готують новий переділ влади і власності в Україні. А "викривальні" заяви і пустопорожні обіцянки регіоналів - це інформаційна ширма, за якою формується дуже небезпечний союз, - гримуча суміш націоналістів і дуже крупного промислового і фінансового капіталу", - сказано в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підтримають Ющенка на майбутніх президентських виборах - КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути