Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 09:28

"Регіонали" розчарувалися у Тігіпку

"Регіонали" розчарувалися у Тігіпку

Партія регіонів розчарувалася в реформаторських здібностях віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив "регіонал" Володимир Зубанов.

"Пенсійну реформу треба проводити так, щоб вона влаштувала суспільство. На сьогодні економічний блок уряду не переконав фракцію Партії регіонів з двох питань цієї реформи", - зазначив парламентар.

Зокрема, за словами "регіонала" у депутатів виникли питання щодо підняття пенсійного віку і щодо другого рівня накопичувальної системи.

Зубанов також підкреслив, що представники фракції Партії регіонів очікували, що команда Тігіпка запропонує альтернативні джерела надходження коштів до Пенсійного фонду крім підвищення пенсійного віку.

"Багато парламентарів, і в нашій фракції теж, з обережністю ставляться до того законопроекту, який пропонує Сергій Леонідович. Як реформатор, як економіст він повинен був ще поторгуватися і надати пропозиції стосовно інших джерел, які будуть наповнювати Пенсійний фонд, а не тільки говорити, що пенсійний вік підвищуємо ... Ми сподівалися, що у нього все ж таки більш потужні здібності реформаторські ніж те, що він нам запропонував", - додав він.

Нардеп також не виключив, що "регіонали" вимагатимуть звіту Тігіпко.

"Будемо просити, щоб він прийшов і більш детально нам пояснив свою ідеологію, як він думає цю реформу впроваджувати у життя, і проводити її через парламент", - пояснив він.

Нагадаємо, в розданому депутатам розкладі пленарних засідань Верховної Ради на 15-18 березня проект закону про пенсійну реформу N7455 стояв у порядку денному на четвер, 17 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" розчарувалися у Тігіпку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути