пʼятниця, 25 березня 2011 12:20

"Регіонал" вважає, що Янукович - це фактично вся Україна

"Регіонал" вважає, що Янукович - це фактично вся Україна

У ході свого візиту до Брюсселя лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко показала своє справжнє обличчя, дозволивши собі безвідповідальні заяви.

Про це ЛігаБізнесІнформ заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Леонід Кожара, коментуючи візит Тимошенко до Брюсселя.

"У ході свого візиту до Брюсселя Юлія Тимошенко показала своє справжнє обличчя політика. Фактично вона приїхала скаржитися на Україну, тому що критика політики уряду і Президента - це фактично скарги на всю країну", - підкреслив Кожара.

"Вона фактично виступила проти курсу на європейську інтеграцію, курсу на підписання угоди про асоціацію з ЄС та виконання плану щодо безвізового режиму", - додав нардеп-регіонал.

При цьому депутат підкреслив, що безвізовий режим буде вводитися Євросоюзом "не для окремих осіб - для уряду або Президента, а для всіх громадян".

"Таким чином, своїми безвідповідальними заявами Тимошенко підриває наші можливості по виконанню цього плану", - пояснив політик.

"Я хочу сказати також, що європейські політики мають звернути увагу на те, що в умовах, коли сьогодні фактично ніхто в ЄС не виступає проти європейської інтеграції України, окремі українські політики приїжджають до Брюсселя і показують, що є противниками цієї інтеграції", - зазначив Кожара.

Нагадаємо, раніше Тимошенко, перебуваючи в Брюсселі, заявила, що українська влада симулює європейський вибір.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" вважає, що Янукович - це фактично вся Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути