Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 12:23

Регіонал розповів як БЮТ і НУ-НС радились у Яценюка

Фракції Блоку Юлії Тимошенко і "Наша Україна – Народна самооборона" бояться зізнатися в тому, що "штовхають країну на нові вибори".

Про це перший заступник керівника фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив на засіданні парламенту.

За його словами, ""помаранчеві" фракції допрацювалися до такого стану, що сьогодні разом працювати не можуть і бояться зізнатися тільки в одному - що вони штовхають нашу країну на нові вибори".

Депутат зазначив, що сьогодні на нараді лідерів фракції представники БЮТ і НУ-НС ставили один одному запитання типу: "Так ми сформували порядок денний чи не сформували?".

Єфремов підкреслив, що протягом уже чотирьох тижнів фракції Партії регіонів і БЮТ формують порядок денний, і парламент ефективно працює за ним, "тому що всі законопроекти голосуються".

За його словами, це відбувається тому, що фракції Партії регіонів і БЮТ відмовилися від "політичних аспектів у цій роботі, і це приносить тільки користь і Верховній Раді, і нашій державі", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Регіонал розповів як БЮТ і НУ-НС радились у Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути