вівторок, 04 березня 2008 11:20

Радник Ющенко порадив Балозі не критикувати Тимошенко на людях

Радник Президента Віктора Ющенко Олег Рибачук називає недоцільною публічну критику Кабінету Міністрів Секретаріатом Президента.

Про це він заявив в інтерв"ю "5 каналу" 3 березня.

"Критика конструктивна допустима на будь-якому рівні, але питання в іншому - чи потрібно цю критику робити публічною. Якщо ми говоримо про партнерів, які працюють у коаліції, тобто інші механізми, а не через засоби масової інформації з"ясовувати відносини", - сказав Рибачук.

На його думку, таке публічне з"ясування відносин послабляє існуючу конструкцію єдиної команди - Президент, коаліція й створений нею уряд.

"Є така конструкція, що у Президента виникла вперше й виникає питання, навіщо цю конструкцію послабляти? Такого формату відносини не викликають довіри до цієї коаліції й правлячої команди", - зазначив він.

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що розбіжності Секретаріату з Кабміном сприяють руйнуванню коаліції у Верховній Раді.

Перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов вважає, що Секретаріат Президента не наділений повноваженнями критикувати Кабінет Міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Радник Ющенко порадив Балозі не критикувати Тимошенко на людях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути