четвер, 21 лютого 2008 07:59

Радник Ющенка роздяглася до спідньої білизни (ФОТО)

Новопризначений радник Ющенка, а також прес-серетарка Богатирьової або просто телеведуча Людмила Харів нещодавно знялася у спідній білизні.

"Ізюминкою" фотосесії скоріше за все мали стати еротичні панчохи, що прикрасили стрункі ноги Людмили.

Якось в інтерв"ю "Блику" Харів зізналася, що її чоловік ніколи не бачить, як вона одягається.

"Натомість Андрій бачить, як я роздягаюся - це важливіше. Іноді може на мене подивитися і запитати: "А коли ти встигла купити цю сукенку?", - розповіла вона.

"Тренажерів у мене вдома нема. Мені обов"язково потрібний тренер, якому буду доводити, що можу і досягну, тому відвідую фітнесклуб", - каже вона.

У Людмили ціла колекція халатів, і щоранку, під настрій, вона вдягає інший. Усі шовкові, як і нічна білизна. У піжамах Харів не спить, вважаючи, що це нежіночно.

"Макіяж займає хвилин 10. Що надягти, вирішую вже зранку. Процес прискорюють раніше підібрані до штанів або спідниць - блузи, кофточки, сорочки. Але, як і будь-якій жінці, мені вічно нічого вдягти!", - скаржиться Людмила.

Тепер Харів доведеться ще більш ретельно підходити до вибору гардероба. Халатики на Банковій їй можуть і не згодитися, пише Tablo ID.
Зараз ви читаєте новину «Радник Ющенка роздяглася до спідньої білизни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути