Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 13:44

Рада звільнила Прутніка та Костусєва

Рада звільнила Прутніка та Костусєва

Верховна Рада позбавила депутатських повноважень 10 депутатів, у тому числі Раїсу Богатирьову, та звільнила з займаних посад Едуарда Прутніка та Олексія Костусєва.

За відповідну постанову проголосувало 413 депутатів.

Депутатських повноважень позбавлено депутатів від БЮТ Миколу Сивульського, Сергія Буряка, Євгена Корнійчука, Михайла Лівінського, Петра Кравчука, Олексія Зарудного, Михайла Поживанова, Олександра Пономаренка, Ігоря Черкаського, а також депутат від Партії регіонів Раїсу Богатирьову та від Блоку Литвина Віктора Пилипишина.

Другим пунктом постанови передбачено також звільнити депутатів від Партії регіонів Едуарда Прутніка з посади глави держкомітету з теле- і радіомовлення та Олексія Костусєва з посади голови Антимонопольного комітету.

Голосування також передбачало пункт про те, що наступний пленарний день, 3 червня, розпочнеться з приведення до присяги наступних за списком народних депутатів замість звільнених, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Рада звільнила Прутніка та Костусєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути