Ексклюзиви
понеділок, 02 лютого 2009 18:47

Рада практично готова назвати дату президентських виборів

Учасники Погоджувальної ради лідерів фракцій та керівництва Верховної Ради узгодили проект постанови про проведення чергових виборів Президента України 17 січня 2010 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні в інтерв"ю журналістам повідомив заступник голови ВР Микола Томенко.

"Проект постанови, з одного боку, зупиняє дискусію про можливість перенесення дати президентських виборів, а з іншого боку дає можливість підготувати всю необхідну правову базу", - сказав Томенко.

Разом із тим він не виключив проведення дострокових виборів Президента залежно від ситуації в державі. "Пізніше 17 січня 2010 року президентські вибори не відбудуться, а от раніше - це буде залежати від ситуації", - сказав заступник голови ВР.

Він також повідомив, що проект постанови про призначення чергових виборів Президента буде внесений на розгляд парламенту за підписами лідерів фракцій. При цьому, за словами Томенка, передбачається, що голосування щодо проекту відбудеться протягом лютого.

Зараз ви читаєте новину «Рада практично готова назвати дату президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути