Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 14:24

Рада дозволила чиновникам приховувати доходи і витрати

Рада дозволила чиновникам приховувати доходи і витрати

Верховна Рада України не підтримала в першому читанні проект Закону України про обов'язковість декларування доходів та видатків чиновниками усіх рівнів.

За документ проголосувало лише 118 депутатів при необхідному мінімумі у 226 парламентарів, повідомляє офіційний сайт Ради.

Законопроектом передбачалося запровадити спеціальну систему декларування доходів та витрат вищих посадових осіб, уповноважених на виконання функцій держави і органів місцевого самоврядування, та їх близьких осіб.

Зокрема, декларуванню підлягають всі витрати на оплату товарів, робіт та послуг, якщо фактична або ринкова вартість окремого товару, роботи та послуги перевищує 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян незалежно від наданих розстрочок. До витрат на придбання товарів прирівнюється отримання товарів на безоплатній або платній основі у користування (оренду, найм, позику тощо).

Зараз ви читаєте новину «Рада дозволила чиновникам приховувати доходи і витрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути