четвер, 25 грудня 2014 11:12

Рада делегувала Савченко до складу делегації ПАРЄ

Рада делегувала Савченко до складу делегації ПАРЄ
unn.com.ua

Верховна Рада України прийняла звернення парламенту до міжнародних організацій та міжпарламентських асамблей щодо звільнення української льотчиці, народного депутата фракції "Батьківщина" Надії Савченко, в якому також відзначають, що делегувала її до складу делегації Верховної Ради в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Відповідну постанову на засіданні в четвер підтримав 321 народний депутат.

"Верховна Рада України заявляє, що народний депутат, член фракції політичної партії" ВО "Батьківщина" у Верховній Раді 8-го скликання Савченко Надія Вікторівна поза квотою представлятиме український парламент у Парламентській асамблеї Ради Європи та буде обрана членом постійної делегації Верховної Ради України в ПАРЄ", - йдеться в тексті звернення.

Кормі того, в документі український парламент звертається до міжнародних організацій та міжпарламентських асамблей із закликом вжити всіх можливих необхідних заходів для якнайшвидшого звільнення української льотчиці і нардепа Савченко.

Верховна Рада закликає до звільнення Олега Сенцова, Миколи Карпюка та інших громадян України, які в результаті агресії РФ проти України були захоплені в полон і незаконно вивезені на територію Росії, де перебувають всупереч їх волі.

Зараз ви читаєте новину «Рада делегувала Савченко до складу делегації ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути