понеділок, 24 липня 2017 16:27

Рабінович пообіцяв блокаду будинків депутатів Льовочкіна і Скорика ріднею політв'язнів

Рабінович пообіцяв блокаду будинків депутатів Льовочкіна і Скорика ріднею політв'язнів
Народний депутат України та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович відповів на закид з боку депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика в "співробітництві з владою"

Народний депутат України та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович, відповідаючи на закид з боку депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика в "співробітництві з владою" через поїздку до політв'язня Миколи Карпюка до "Володимирського централу", пообіцяв, що приведе до дому Скорика, а також "Льовочкіна, без якого Скорик не розмовляє", родичів українських політв'язнів - братів, сестер, дружин і матерів тих, хто знаходиться в російському полоні.

Про це Вадим Рабінович написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Депутату Верховної Ради від "Опоблоку", який проголосував разом з владою, особисто Скорику: ви заявили, що звільняти полонених - це погано... Я спробую відправити до вас додому матерів, братів і дружин полонених. Ось їм це і будете пояснювати... І до Льовочкіна, без дозволу якого ви не розмовляєте. Заздалегідь співчуваю", - заявив парламентарій.

Як повідомляли, 18 липня Вадим Рабінович відвідав у російській в'язниці "Володимирський централ" українського політв'язня Миколу Карпюка, засудженого в РФ на 22,5 року, пообіцявши докласти всіх зусиль для його повернення на батьківщину. Депутат від "Опоблоку" Скорик в Facebook розцінив це як "співпраця з владою".

Зараз ви читаєте новину «Рабінович пообіцяв блокаду будинків депутатів Льовочкіна і Скорика ріднею політв'язнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути