Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 16:34

Рабінович Медведчуку: Слова Порошенка друзів вам точно не додали

Рабінович Медведчуку: Слова Порошенка друзів вам точно не додали
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович пояснив, чому в історії з затриманням Рубана "винен Медведчук". Фото: КП в Украине

Народний депутат України, співголова партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі "112 Україна" пояснив, чому в історії з затриманням Рубана "знову виявився винен Медведчук".

"Я звернув увагу на те, що Медведчук знову виявився винним у всьому, намагався зрозуміти, яким чином Медведчук міг сюди влізти, бо вони з Рубаном, якщо я не помиляюся, 4-5 років зовсім в нехороших відносинах. А потім я все зрозумів! Сьогодні я зустрів київського рабина, а він каже: "Передай Медведчуку велике спасибі!" я кажу: "За що, ребе? Ви скажіть за що - я передам". Він: "Раніше у всьому були винні євреї, а тепер - Медведчук", - розповів політик.

Звертаючись до Віктора Медведчука, Рабінович закликав його нести свій хрест і далі.

"Віктор Володимирович, несіть свій хрест і далі. Тут ви вже нічого не зробите. А якщо говорити серйозно, я думаю, що після того, як Порошенко назвав вас найефективнішим переговорником, і коли питання звільнення з одного і з іншого боку стоїть вкрай гостро, я думаю, що Ви нажили ворогів і там, і тут. Я не знаю з якого боку намагаються Вас тут підставити - з російського чи з українського - але, безумовно, слова Порошенка друзів Вам не додали", - упевнений Рабінович.

На думку народного депутата, це серйозні речі, адже багато, хто не хоче спокою, будуть продовжувати розповідати про Медведчука подібні історії.

"Тому, Ви продовжуйте звільняти людей, а там розберемося. Я вважаю, що той, хто нагорі, він ще швидше нас всіх розбереться", - підсумував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, Віктор Медведчук, спецпредставник з питань гуманітарного характеру в рамках Тристоронньої контактної групи, займається обміном полоненими з грудня 2014 року. Завдяки йому було звільнено 481 осіб - військові і цивільні особи.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович Медведчуку: Слова Порошенка друзів вам точно не додали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути