Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 09:16

"Зрив виборів - сценарій Балоги, а Тимошенко грає на випередження" - Таран

Апеляційний адміністративний суд Києва сьогодні повинен розглянути скаргу Секретаріату Президента на рішення про припинення виконання указу Президента про дострокові парламентські вибори.

Юлія Тимошенко і депутати її блоку заявляють що не мають наміру допустити проведення позачергових виборів. Водночас, за словами директора міжнародного інституту демократій Сергія Тарана, БЮТ намагається виграти час, щоб підготувати собі безумовну перемогу на позачергових виборах і провідну роль в новій правлячій коаліції.

"Зрив цих виборів теж може бути одним зі сценаріїв Секретаріату Президента. Юлія Тимошенко грає на випередження. І якби вибори не відбулися, то вона завжди може показати, що саме її політична сила зайняла цю позицію", - сказав він, інформує "Німецька Хвиля".

У свою чергу, директор соціологічної служби "Український Барометр" Віктор Небоженко вважає, що окрім цього БЮТ потрібен додатковий час для складання партійного виборчого списку.

Нагадаємо, що 10 жовтня Окружний адміністративний суд міста Києва припинив дію указу Президента України про розпуск парламенту. У свою чергу, Секретаріат Президента подав апеляцію на вказане рішення. Проте Апеляційний адміністративний суд не зміг розглянути справу, оскільки один з суддів суду забрав справу для ознайомлення.

8 жовтня Президент України в телезверненні до українського народу оголосив про припинення повноважень парламенту. Крім того, глава держави призначив дострокові вибори на 7 грудня, пише Обозрєватель.

Зараз ви читаєте новину «"Зрив виборів - сценарій Балоги, а Тимошенко грає на випередження" - Таран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути