вівторок, 18 листопада 2008 13:09

"З відставкою Яценюка Ющенко отримав серйозного конкурента" - Березовець

Директор консалтингової групи "Політтех" Тарас Березовець стверджує, що відставка спікера Яценюка для Президента Ющенка призвела до погіршення його позицій на заході і усередині країни.

За словами Березовця в коментарі "Столичним новинам", Президент Ющенко "в черговий раз не продемонстрував сили і жорстких управлінських якостей".

"Оскільки вже зрозуміло, що якщо Ющенко наполягав на цій відставці (спікера Яценюка), то йому потрібно було задекларувати, що він цього добився. Тоді, принаймні, глава держави зміг би створити собі імідж дійсно сильного політика, який покарав спікера Яценюка за те, що той почав демонструвати зближення з БЮТ, - відзначив він.

- Оскільки Президент цього не зробив, весь сенс операції зводиться до погіршення його позицій на заході і усередині країни".

"До того ж це посварило його з вірогідним другим номером в Блоці Ющенка (а відомо, що Яценюк планувався до участі в ньому у разі проведення дострокових виборів). Тепер глава держави отримав серйозного конкурента і критика у разі їх проведення", - також додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «"З відставкою Яценюка Ющенко отримав серйозного конкурента" - Березовець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути