Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2008 08:24

"Вітренківці": "Мороз - безумовно, НАТОвська б...ь в українській політиці"

У Прогресивній соціалістичній партії України (ПСПУ), очолюваною Наталією Вітренко, заявляють, що лідер Соцпартії Олександр Мороз - "НАТОвська б...ь в українській політиці".

Так відреагували прогресивні соціалісти на інтерв"ю Мороза "Столичним новинам", де той нібито "вилив чергову порцію бруду" в лідерів ПСПУ.

Представники ПСПУ заявили: "Коли прогресивні соціалісти борються проти втягування України в НАТО, потрапляючи під розправи і репресії помаранчевого режиму, часто ризикуючи здоров"ям і життям, політичний імпотент Шура Мороз в інтерв"ю "Столичним новинам" кинув черговий ком бруду в лідерів ПСПУ Вітренко і Марченко, приписавши їм якихось таємничих власників".

За словами політиків з ПСПУ, головному соціалістові "доведеться відповісти в суді за наклеп". "А черговий випад Морозу, який в одну ніч зі своєю СПУ став з помаранчевого біло-блакитним, пов"язаний із спробою партії політичних покійників хоч якось заявити про себе і підіграти натовським окупантам, які проводять навчання на території України", - стверджують прогресивні соціалісти.

"Оцінити випад Морозу проти лідерів бойової і зростаючої ПСПУ, як вчинок української повії - означає образити жінок, вимушених заробляти собі на шматок хліба своєю професією. Мороз - безумовно, натовська б...ь в українській політиці", - підсумували партійці ПСПУ. ЛІГАБiзнесІнформ.


Зараз ви читаєте новину «"Вітренківці": "Мороз - безумовно, НАТОвська б...ь в українській політиці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути