неділя, 23 січня 2011 17:01

"Викраденого" соратника Луценка затримали правоохоронні органи

"Викраденого" соратника Луценка затримали правоохоронні органи

Стали відомі подробиці інциденту навколо керівника Сумської обласної організації "Народна самооборона" Івана Боршоша.

"Близько 18:00 до Івана підійшло п'ять осіб у чорній спецформі і запропонували йому проїхати з ним. На прохання Боршоша представитися і пред'явити документи, один з них відповів: "Не твоє собаче діло". До місця інциденту під'їхав мікроавтобус із співробітниками правоохоронних органів, оскільки на автомобілі були сині спецномери ", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Згідно з текстом документу, Боршошу закидали те, що він є одним з організаторів мітингу, тому повинен пройти з групою затримання.

"У нього вилучили мобільний телефон і посадили в мікроавтобус. Проте у Боршоша був другий мобільний апарат, з якого він і встиг повідомити про своє затримання Сергію Луценку", - зазначили в "Народній самообороні".

У партії також повідомили, що в ситуацію відразу втрутився народний депутат Юрій Гримчак і його помічники в Сумській області. Завдяки своєчасному втручанню політика вдалося з'ясувати причину затримання та місцезнаходження Боршоша.

"Тепер правоохоронні органи Сумщини намагаються залагодити конфлікт", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівника Сумської обласної організації "Народної самооборони" Боршоша невідомі схопили і посадили в мікроавтобус. Він встиг повідомити про те, що невідомі вивезли його за межі міста, після чого зв'язок з ним перервався.

Зараз ви читаєте новину «"Викраденого" соратника Луценка затримали правоохоронні органи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути