понеділок, 03 листопада 2008 13:04

"Ющенко займається політичними витребеньками" - Симоненко

Лідер Компартії Петро Симоненко впевнений, що цього року позачергових парламентських виборів не буде. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Цього року (виборів) точно не буде. У наступному - все залежить, яку схему і яку технологію задіє Ющенко і його прихильники, готуючись до президентських виборів і намагаючись врятувати себе", - підкреслив Симоненко.

Лідер КПУ також відзначив, що вважає ініціювання Президентом позачергових парламентських виборів політичною авантюрою. "Ющенко займається політичними витребенькамі", - сказав Симоненко і додав, що мета дострокових виборів була в тому, щоб приховати від людей в списках політичних партій тих кандидатів - лідерів олігархічних груп, які вже сьогодні звільняють людей з роботи на підприємствах.

20 жовтня Президент України у зверненні до українського народу заявив про припинення дії свого Указу "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів" від 9 жовтня 2008 року, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко займається політичними витребеньками" - Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути