Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 16:29

"Ющенко бачить, що Тимошенко заносить"

"Віктор Андрійович, як Глава держави, бачить, що Юлію Володимирівну "заносить на популістських віражах", тому її потрібно дуже серйозно контролювати. І тут Президент має рацію", - заявив нардеп-регіонал Михайло Чечетов, коментуючи "настійну вимогу" Президента від членів уряду-представників блоку НУ-НС узгодженої роботи із СП.

"З одного боку, контролювати буде РНБОУ, оскільки в новій редакції закону про Кабінет Міністрів чітко записано, що Радбез контролює і координує діяльність уряду, - наводить слова Чечетова сайт Партії регіонів. - З іншого боку, контролюватиме опозиція, наш опозиційний уряд, а з третього – Президент, оскільки у нього є жорстке право зовнішнього контролю".

На думку депутата, цього виявилося замало, тому вирішили додати контроль зсередини. "Таким чином, вже безпосередньо в самому уряді з числа "нашоукраїнців" буде утворено фракцію "НУ-НС", яка повинна чітко "тримати руку на пульсі" роботи уряду, щоб воно не займалося популізмом, а працювало на державу, - розвинув свою думку депутат. - Тобто, Президент стурбований популістською політикою прем`єр-міністра, яка вже сьогодні намагається заробляти дешеві політичні "дивіденди" на нові президентські вибори, тому і намагається її контролювати не тільки ззовні, але і зсередини".

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко бачить, що Тимошенко заносить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути