Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 09:03

"УкрГазЕнерго" впіймав Турчинова на брехні

"УкрГазЕнерго" впіймав Турчинова на брехні
Борг НАК "Нафтогаз України" перед СП "УкрГазЕнерго" за спожитий природний газ станом на 21:00 26 лютого, після закінчення операційного банківського дня, складає 3,388 млрд грн.

Про це сказано в заяві "УкрГазЕнерго", розповсюдженій прес-службою компанії.

ЗАТ "УкрГазЕнерго" офіційно спростовує заяву першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова щодо повного погашення 26 лютого заборгованості за спожитий природний газ.

Протягом вчорашнього дня на рахунки спільного підприємства в рахунок погашення боргів від НАК "Нафтогаз України" надійшло 468 млн 64 тис. 100 грн.

В заяві також зазначено, що "Нафтогаз" до сьогодні не надав інформацію щодо обсягів природного газу "УкрГазЕнерго", спожитого підприємствами НАК за останні чотири місяці.

14 лютого 2008 р. "Нафтогаз України" офіційно визнав наявність боргу перед СП "УкрГазЕнерго" в розмірі більш ніж 5,28 млрд грн. З них на сьогодні погашено близько 1,892 млрд грн.

"ЗАТ "УкрГазЕнерго" нагадує Турчинову, що своєчасні розрахунки за спожите паливо у відповідності до чинних угод – не примха, а обов"язок споживача на ринку. Тому наполегливо рекомендуємо окремим представникам уряду замість чергових гучних заяв про "політику детінізації газового ринку" зайнятися щоденною кропіткою роботою по погашенню боргів, які дестабілізують економіку України та значно погіршують її міжнародний імідж", - сказано в заяві компанії.

Зараз ви читаєте новину «"УкрГазЕнерго" впіймав Турчинова на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути