Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2008 12:46

"Україна не зможе приєднатися до ПДЧ в грудні цього року"

Україна не зможе приєднатися до ПДЧ в грудні цього року, про це журналістам на прес-конференції заявив директор Центру досліджень армії конверсії і роззброєння Валентин Бадрак.

За його словами, після російсько-грузинського конфлікту військово-політична ситуація на пострадянському просторі надалі буде характеризуватись нестабільністю.

"НАТО перш за все потрібна стабільність….ми можемо констатувати подальше падіння інтересу до України, основними причинами якого є внутрішня політична нестабільність, роз"єднаність влади і її нездатність реалізовувати дієздатну стратегию…сьогоднішня ситуація наближає до нуля шанси України на приєднання до програми ПДЧ в грудні цього року", відзначив Бадрак.

Він також додав, що однією з основних причин неприєднання України до ПДЧ може стати той факт, що Україна "не прямо була втягнута в російсько-грузинський конфлікт", повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Україна не зможе приєднатися до ПДЧ в грудні цього року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути