пʼятниця, 01 лютого 2008 13:27

"У Ющенка є всі шанси переграти Тимошенко на виборах Президента-2010"

"У Ющенка є всі шанси переграти Тимошенко на виборах Президента-2010"
"Я не вірю в союз БЮТ і ПР, на мій погляд, реальніша коаліція, до якої увійдуть НУНС і Партія регіонів. Проте, Тимошенко робитиме пропозиції про блокування і іншим політичним силам. А коли не вийде, демонстративно хлопне дверима і піде, заявивши в черговий раз, що їй не дали працювати. І з цієї позиції почне стартувати на президентські вибори", - вважає секретар Політради СПУ Олександр Баранівський.

Про це він заявив в ефірі радіо "ЕРА".

"Хоча я не упевнений, що рейтинг лідера БЮТ такий високий, а її перемога на президентських виборах - вирішена справа, як вважають соратники Тимошенко. У Віктора Ющенка шансів не менше, ніж у лідера БЮТ, і його рано списує політична сила Тимошенко. На що розраховує сьогодні прем"єр? ", - підкреслив Баранівський.

"Давайте виплатимо внески і підемо на вибори Президента! - ось її мета. Розвал соціальної сфери, розвал економіки її, звичайно, не хвилює. Зараз вся команда БЮТ піарить тему внесків. Але хто заважав Тимошенко їх виплачувати раніше, коди вона обіймала посади прем"єра, віце-прем"єра? Людям сьогодні видають по 1000 гривень, при цьому замовчуючи, що в кінці року заберуть 4000! Адже кошти на виплату заощаджень "знайшлися" за рахунок урізування соціальних пільг. З Бюджету коаліціанти прибрали 102 соціальні статті!", - підкреслив екс-міністр АПК.

Зараз ви читаєте новину «"У Ющенка є всі шанси переграти Тимошенко на виборах Президента-2010"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути