Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2007 16:45

"У ПР є "маленький клан", який змушує партію укладати угоди з Ющенком"

"У ПР є "маленький клан", який змушує партію укладати угоди з Ющенком"
Директор Українського відділення Міжнародного інституту гуманітарно-політичних досліджень Володимир Малінкович вважає, що Партія регіонів "збанкрутіла", і в східній Україні потрібно створювати нову партію.

За його словами, потрібно формувати нову політичну силу, яка відстоюватиме позиції і погляди людей, що проживають на сході країни. Малінкович вважає, що в Партії регіонів є "маленький клан", який змушує партію укладати угоди з Президентом України.

За його словами, саме завдяки цьому клану в Партії регіонів було ухвалене рішення про участь в дострокових парламентських виборах, на яких, як вважає політолог, вона, по суті, програла.

Малінкович переконаний, що створення широкої коаліції було б "протиприродним". За його словами, створення союзу з блоком "Наша Україна – Народна самооборона", який, по суті, очолює Президент України Віктор Ющенко, для Партії регіонів означає "здачу своїх виборців".

У свою чергу, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко висловив думку, що політтехнологи радили "регіоналам" "не йти до парламенту і відразу його заблокувати".

За його словами, "фінансисти і Партії регіонів, і БЮТ виходять з того, що "дві виборчі компанії поспіль - це дуже великий вантаж, який їм дуже важко винести".

Він також зазначив, що "фокус" зі складанням повноважень 150-ма народними депутатами Верховної Ради V скликання вдався тому, що в цьому був зацікавлений Президент України, а зараз такої зацікавленості немає, і тому повторити таку ситуацію майже неможливо.

За матеріалами: УНІАН.



Зараз ви читаєте новину «"У ПР є "маленький клан", який змушує партію укладати угоди з Ющенком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути